Hem » 01 februari 21:44, Brand, Nässjö

01 februari 21:44, Brand, Nässjö

19:40 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till en bostad i Anneberg med anledning av en brand. Räddningstjänsten har arbetat med att släcka branden under kvällen men huset övertändes snabbt.

En person är skriven i bostaden och denne har polisen inte fått tag på. Det går inte att utesluta att personen har befunnit sig i bostaden.

Enligt initiala uppgifter har personer setts till omkring huset i samband med att det började brinna. Polisen utreder branden som mordbrand och platsen är avspärrad i väntan på brottsplatsundersökning som kommer att ske under morgondagen, om brandplatsen har svalnat tillräckligt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *