Hoppa till innehåll
Hem » 07 januari 20:49, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

07 januari 20:49, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

16:13 E45 Hallviken, Strömsund. En personbil och ett okänt antal renar var inblandade i en olycka, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renarna. Berörd sameby är kontaktad.

16:42 Väg 342 Gäddede, Strömsund. Två rådjur och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuren och eftersöksjägare kontaktas.

16:54 Linsell, Härjedalen. En ren och en lastbil var inblandade i olyckan. Inga personskador, men renen dog och berörd sameby kontaktas.

18:14 Länsväg 711 i trakten av Bräcke. En personbil och en älg var inblandade. Inga personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera älgen.

18:43 Länsväg 763 Fyrås, Strömsund. Ett rådjur och en personbil var inblandade. Inga personskador. Det är ovisst hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas.

20:29 Väg 610 Ås, Krokom. En personbil och ett rådjur var inblandade. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.