Hem » 30 december 07:03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

30 december 07:03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri varav en även misstänks för skadegörelse av en fönsterruta på en byggnad. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:47 Motorfordon anträffat stulet, Kramfors
En stulen bil anträffas i Bollstabruk. Bilen återlämnas till ägaren och en tilläggsanmälan upprättas.

03:47 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis kallas till en restaurang i Älandsbro med anledning av larm om inbrott. På plats visar det sig att en ruta är krossad. En brottsplatsundersökning utförs och en anmälan upprättas gällande försök till stöld genom inbrott.

04:19 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis beordras till en restaurang i Nyland med anledning av larm om inbrott. Det har troligen skett via en altandörr. Inga misstänkta anträffas. Polis genomför en brottsplatsundersökning och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:41 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis upptäcker att en butik i Lugnvik utsatts för inbrott. En ruta på en dörr är krossad. Inga misstänkta anträffas. Polis utför en brottsplatsundersökning och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *