Hoppa till innehåll
Hem » 07 mars 09:27, Sammanfattning natt, Västernorrland län

07 mars 09:27, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal till hög arbetsbelastning.

00:36 Trafikbrott, Ånge: Bilförare i Fränsta får ordningsbot för att inte ha iakttagit stopplikt.

00:44 Olovlig körning, Härnösand: Vid stopp och kontroll av en personbil framkommer att föraren är minderårig och saknar behörighet att köra bil.

Patrullen kör hem föraren och bilen. Vårdnadshavare informeras. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:17 Trafikbrott, Örnsköldsvik: Mopedbilsförare får ordningsbot för otillåten solfilm på rutorna.

01:42 Rattfylleri, Sollefteå: Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Sollefteå misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

02:03 Trafikbrott, Sundsvall: Polisen åker till Inre hamnen där bilar vid en mack uppges spela hög musik. En förare får en ordningsbot på 1000 kronor för att ha stört omgivningen och framkallat onödigt buller.

02:07 Trafikolycka, Sollefteå: Polispatrull beordras till Junsele med anledning av en skoterolycka. Skoterföraren förs till sjukvård.

Föraren misstänks för rattfylleri och prov har tagits. 

03:03 Brand, Örnsköldsvik: Polisen får samtal om att en stillastående bil brinner i Gullänget. Räddningstjänst släcker branden. Patrull kontaktar ägaren.

Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden. En brottsplatsundersökning görs och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03:19 Rattfylleri, Sundsvall: En lastbilsförare i Inre hamnen som misstänks ha kört berusad får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Nycklarna till lastbilen omhändertas.

Föraren ska förhöras under förmiddagen.

03:22 Olovlig körning, Sundsvall: Polispatrull försöker stoppa en A-traktor i Essvik som först försöker köra ifrån patrullen, men som sedan stannar. Föraren, som är minderårig, skjutsas till vårdnadshavare.

A-traktorn misstänks gå fortare än den får gå och tas i beslag för teknisk undersökning. Även förarens körkort omhändertas.

En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

05:16 Stöld/inbrott, Timrå: Polisen får samtal från en väktare om ett misstänkt inbrott på ett kafé där ett fönster krossats. Fastigheten genomsöks, men ingen misstänkt gärningsperson finns på platsen.

Det är i nuläget oklart om något har stulits. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.