Hem » 25 december 14:00, Övrigt, Stockholms län

25 december 14:00, Övrigt, Stockholms län

Det snöar i delar av Stockholms län. Viktigt att anpassa körning till vägläget, tänka på att hålla avstånd och att vinterdäck ska vara på.

Mellan 1 december och 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *