Hem » 21 november 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

21 november 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 41 ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits, se nedan, nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

01:39 Polisen larmades till Rådmansgatan i Eskilstuna med anledning av ett bråk utomhus. Det var ett rörigt ärende där polispatrullen fick kämpa för ett reda ut vad som hade hänt. Bråket verkar ha börjat på en födelsedagsfest där en man ska ha misshandlat tre personer. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för tre fall av misshandel, varav två rubriceras som grov misshandel då den ett trubbigt tillhygge hade använts. Han kunde gripas i en lägenhet i närheten och misstänks även för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. De skadade personerna kontrollerades av ambulans på plats. Polisens presstalesperson har inte fått någon information om de behövde följa med till sjukhus.

04:35 Polisen larmades till Årbylundsgatan i Eskilstuna med anleding av en misshandel utomhus. En man ska ha slagit en kvinna i 25-årsåldern. En man i 25-årsåldern som pekades ut för att ha utfört misshandeln greps i närheten. Han fördes till polisstationen och kommer att förhöras. Kvinnan fick skjuts av polisen hem och behövde inte uppsöka sjukvård.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *