Hem » 04 november 09:24, Trafikolycka, personskada, Gävle

04 november 09:24, Trafikolycka, personskada, Gävle

Två personer förs till sjukhus med ambulans efter en trafikolycka.

En vuxen person och ett spädbarn förs till sjukhus med ambulans efter en sidokrock med två bilar på Ståhls väg. Den vuxna personen som förs till sjukhus var en av förarna. Den andra föraren klarar sig utan skador.
För uppgifter om skadeläget hänvisas till sjukvården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *