Hem » 04 november 09:13, Misshandel, grov, Västervik

04 november 09:13, Misshandel, grov, Västervik

Man gripen misstänkt för grov misshandel, Stora Torget.

En man är gripen misstänkt för grov misshandel efter att ha misshandlat en kvinna med sparkar och knuffar på Stora Torget i Västervik. Ambulans har varit på platsen men kvinnan har inte behövt åka med till sjukhus.

Uppdatering: Kvinnan har blivit körd till sjukhus av en polispatrull.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *