Hoppa till innehåll
Hem » Bilinbrott på kyrkogårdar under allhelgonahelgen

Bilinbrott på kyrkogårdar under allhelgonahelgen

Under allhelgonahelgen besöker många sina anhörigas gravar för att tända ljus och göra fint. Det finns dessvärre även andra personer som satt i system att just denna helg besöka kyrkogårdarna, eller i vart fall parkeringsplatserna.

Personer som satt i system att göra inbrott i de bilar som står parkerade där.

Vi vill därför rekommendera dig att inte lämna några värdesaker, som till exempel plånbok eller mobiltelefon, i bilen. Ta alltid dem med dig även om du låser bilen och bara lämnar den obevakad en kort stund. Tjuven väntar på rätt tillfälle och behöver bara några sekunder för att göra ett bilinbrott.

Alltså: Töm bilen själv, i stället för att ge tjuven chansen att göra det.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.