Hoppa till innehåll
Hem » Polisen finns på Västgård

Polisen finns på Västgård

I dagarna pågår Västgård Game Fair i Kall, ett arrangemang som brukar vara välbesökt av både turister och länsbor och polisen kommer att öka sin närvaro för att bidra till en säker och trygg vistelse.

Mässan lockar en stor publik och med anledning av det kommer även polisen att öka sin närvaro och tillgänglighet och arbetar brottsförebyggande tillsammans med andra aktörer.

– Vi arbetar i nära samverkan med arrangören och övriga samverkansparter för att besöket på mässan ska bli en positiv upplevelse för alla besökare, säger Erik Norlander, tf chef lokalpolisområde Jämtland/Härjedalen och Victoria Rydberg Norman, polisinsatschef.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.