Hoppa till innehåll
Hem » Polisen söker vittnen efter branden på Jakobsbergsgatan

Polisen söker vittnen efter branden på Jakobsbergsgatan

Polisen söker information om en anlagd brand på Jakobsbergsgatan i Västerås.

Någon gång mellan klockan 04:00-05:00 natten till söndag 7 juli har någon anlagt en brand på Jakobsbergsgatan i en lokal som används som tvätteri av ett företag. Vid tiden för händelsen så var det ljust ute och polisen tror att människor kan ha rört sig i närheten av brandplatsen som ligger centralt i Västerås.  

Branden, som polisen är säkra på var anlagd, utreds som grov mordbrand. Det finns ingen misstänkt eller gripen för brottet och polisen behöver bland annat vittnesuppgifter för att komma framåt i utredningen.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med den aktuella händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information.

Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller www.polisen.se/tipsa-polisen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västmanlands län.