Hoppa till innehåll
Hem » Medborgarlöften i Lekeberg

Medborgarlöften i Lekeberg

Lokala problembilder och arbete mot medborgarlöftena är en del av polisens arbete i Lekeberg

Lokalpolisområde Örebro kommer att ha en mottagning i kommunhuset i Lekeberg  måndagar klockan 14-16. Utöver det har Lokalpolisområde Örebro områdespoliser som till viss del arbetar riktat mot Lekeberg. Även andra medarbetare från Lokalpolisområde Örebro kommer att arbeta i Lekeberg med bland annat medborgarlöftet för Lekebergs kommun och lokala problembilder. Polisen och Lekebergs kommun upprättar varje månad en lokal lägesbild för Lekebergs kommun och utifrån den kan polisen rikta sina insatser inom kommunen.

De senaste veckorna har polisen haft en trafikinsats och en insats mot narkotika kopplat till medborgarlöftet för Lekebergs kommun.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.