Hoppa till innehåll
Hem » Polisen öppnar poliskontor i Blåljushuset i Aneby

Polisen öppnar poliskontor i Blåljushuset i Aneby

Blåljushuset i Aneby

Bild: Polisen

Under fredagen invigdes Blåljushuset i Aneby, där räddningstjänst och polis och är samlade under ett tak. – Det känns jätteroligt att kunna erbjuda Anebyborna den här tillgängligheten, säger Anders Sjöö, kommunpolis i lokalpolisområde Höglandet.

Det nyöppnade poliskontoret är en del av de medborgarlöften som polisen och Aneby kommun skrivit under för 2019-2020.

Polisen har tidigare haft en lokal i kommunkontoret men kommer numera befinna sig tillsammans med räddningstjänsten och region Jönköpings län i Blåljushuset. Polisens kontor kommer ha samma öppettider som tidigare, torsdagar mellan klockan 13.00 – 15.00 och bemannas av områdespoliserna.

– Hit kan invånarna komma för att göra en polisanmälan eller lämna in hittegods, eller om de vill komma in och prata med oss om lokala trygghetsfrågor, säger Erik Petersson, en av områdespoliserna i Aneby.

Blåljushuset

Adress: Stigbergsvägen 11
Öppet: helgfria torsdagar klockan 13.00-15.00

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.