Hoppa till innehåll
Hem » 28 juli 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 juli 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:38, misshandel, Uddevalla: Personal på en krog i centrala Uddevalla trycker på larmknappen. I en kamera kan vaktbolaget se två män som beter sig hotfullt. Enligt uppgift ska en av männen ha kastat ett glas mot en ur personalen, med skärskador på handen som följd. Gärningsmännen ska därefter springandes ha lämnat platsen. Polis söker i området men utan att hitta någon misstänkt. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:10, olovlig körning, Alingsås: Polis stoppat en A-traktor på Rågsjövägen i Långared. Föraren, en minderårig yngling, ska under en längre tid ha kört i över 70 kilometer i timmen. En anmälan om olovlig körning upprättas och fordonet bärgas från platsen för att genomgå en teknisk undersökning.

05:02, misshandel, Lidköping: En man i 40-årsåldern ringer polis och sä’ger att han blivit misshandlad i en bostad i Gillstad. Han uppger att han sprungit från platsen. Utryckande patruller påträffar mannen, som bland annat har en sårskada i handen. Mannen uppger att han hamnat i bråk med en namngiven person och i samband med det knuffats genom en glasruta. Mannen förs med ambulans till sjukhus och en misshandelsanmälan upprättas. Ingen person är i nuläget gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.