Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-10-12 08:04:25 12 oktober 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 2024-10-12 08:04:25 12 oktober 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Misshandel i Mjölby
Strax efter klockan 22:00 inkommer information om att en kvinna ska ha blivit slagen av en annan kvinna i en bostad i Mjölby. Exakt vad som föranlett händelsen är oklart, men enligt uppgift ska den drabbade kvinnan fått motta slag i ansiktet. Hon ska dock ej varit i behov av att föras till sjukhus. Polis kommer till platsen där det då råder ett lugnt läge. Gärningspersonen ska då redan ha lämnat. En anmälan gällande misshandel har upprättats. Ingen är frihetsberövad.

Nattligt bråk i lägenhet
Runt klockan 03:00 får polisen information om att ett bråk ägt rum i en lägenhet på väster i Motala. Enligt uppgifter ska en man blivit slagen av minst en annan vid platsen. Polisen kommer till bostaden för att göra en kontroll. Flera personer kontrolleras och platsen dokumenteras. En anmälan gällande misshandel av normalgraden har upprättats. Den drabbade mannen ska ej skadats allvarligt i samband med bråket. 

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.