Hoppa till innehåll
Hem » 28 september 07.30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

28 september 07.30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Falun, anträffat stulet fordon
23.55: Målsäganden anträffar sin stulna moped. Polispatrull beordras till platsen för att vidta utredningsåtgärder. Mopeden i beslag för att vidare utreda ägarförhållanden.

Falun, narkotikabrott innehav
00.03: Yngling under 18 år ertappas under kontroll med att inneha misstänkt narkotika. Substansen tas i beslag för analys. Misstänkt överlämnad till vårdnadshavare.

Hedemora, narkotikabrott
00.46: Kontroll av 20-årig man i centrala Hedemora. Mannen påvisar tecken på att vara påverkad av narkotika varför provtagning genomförs. Analys får utvisa om misstanke kvarstår i förundersökning gällande narkotikabrott eget bruk.

Mora, narkotikabrott innehav samt eget bruk
01.19: Kontroll på en man i 40-årsåldern som anträffas i anslutning till ett fordon, någon körning kan i inte styrkas men patrull anträffar misstänkt narkotika samt att mannen uppträder påverkat. Beslut om provtagning inhämtas och analys får utvisa om misstankar kvarstår gällande narkotikabrott eget bruk samt innehav. Beslaget analyseras hos NFC, nationellt forensiskt center.

Hedemora, våld mot tjänsteman samt lag om omhändertagande av berusad person
01.26: 40-årig man misstänks för våld mot tjänsteman i form av ordningsvakt samt i samband med misstanken omhändertaganden enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

Rättvik Lv956, rattfylleri
01.46: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist på Lv956. Föraren påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och denne får underkasta sig kroppsbesiktning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Falun, bedrägeri
01.55: En 55-årig man misstänks för bedrägeri. Misstanke består i en taxiresa som ej betalts. Förundersökning pågår.

Gagnef, rattfylleri
02.01: Man i 55-årsåldern misstänkt för rattfylleri efter positivt utandningsprov. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Ludvika, rattfylleri
02.19: Tjugoårig kvinna misstänkt för rattfylleri efter positivt utandningsprov. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Fordonsnycklar omhändertagna enligt polislagen, detta för att förhindra misstänkt fortsatt brottslig färd.

Falun, misshandel
02.28: Polispatrull iakttar hur flera personer är i bråk med varandra utomhus i centrala Falun. Tre män i åldrarna tjugo till fyrtio år har olika roller i bråket. Tre anmälningar misshandel upprättas samt att en tröja är trasig varför rubricering skadegörelse tillkommer i en anmälan. Det saknas uppgifter om eventuellt skadeläge på inblandade parter.

Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller under natten samt genomförts trygghetsskapande åtgärder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.