Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07.18, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22 september 07.18, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har två personer omändertagits för fylleri i länet. Ytterligare två har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer – dessa överlämnades till anhöriga. 

00:14 Ofredande, Arvidsjaur
Polisen kontaktas gällande en man som står och skriker i ett trapphus. Polisen åker dit och påträffar mannen. Anmälan om ofredande upprättas och han avlägsnas från platsen.

01:46 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrum med anledning att att information inkommer om bråk mellan två grupperingar. På platsen påträffar polisen fyra personer som ska ha varit inblandade och som ska ha bråkat med varandra. Anmälan om misshandel och ofredande upprättas.

02:01 Grovt rattfylleri, Gällivare
polisen stoppar och kontrollerar ett fordon i centrum. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri. Han misstänks också för olovlig körning då han saknar behörighet att köra.

03:52 Trafikolycka, Kiruna
Polisen kontaktas gällande en person på elcykel som ska ha cyklat in i en cementvägg enligt initiala uppgifter. Olyckan inträffade på länsväg 870/Lombololeden i Kiruna. Personen förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.