Hoppa till innehåll
Hem » 30 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:06 Skövde, rattfylleri: Polisen får samtal om att en person som misstänks vara drogpåverkad setts köra iväg med en bil på riksväg 26. Fler personer ska finnas i bilen och de ska ha stannat på en bensinstation och stulit blommor. Larm om bilen går ut, men den syns inte till.

00:39 Ale, stöld: I ett industriområde i Skepplanda ser väktare två personer som slangar diesel från ett fordon. Gärningsmännen springer därefter mot ett skogsområde med dunkar i händerna. Patruller kommer till platsen och söker efter männen, även hundpatrull deltar i sökandet. Flera dunkar med diesel hittas i området och flertalet lastbilar har tanklocken avskruvade. En bil stoppas med en man i 25-årsåldern, som grips men släpps efter förhör. Han är dock fortfarande misstänkt för stöld.

02:10 Göteborg, bråk: Två gäng bråkar utanför en krog i Vasastaden. Totalt ska det röra sig om mellan 12 och 14 personer. De puttar på varandra och tjafsar, enligt uppgiftslämnaren. Patrull kommer till platsen och fyra män i 20-25-årsåldern avvisas. En femte man avlägsnas eftersom han misstänks för att ha bråkat på stan vid flera tillfällen den senaste tiden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.