Hoppa till innehåll
Hem » 18 maj 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

18 maj 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Karlstad
00.25. En kvinna i 20-årsåldern stoppar vår patrull på Kungsgatan och meddelar att hon blivit misshandlad. Kvinnan har ett mindre sår i huvudet och en anmälan gällande misshandel utan misstänkt upprättas. Enligt uppgifter ska hon ej ha behövt åka med ambulans.

Ringa narkotikabrott, Karlstad
01.34. En man i 35-årsåldern stoppas och kontrolleras i Tingvallastaden och blir därefter misstänkt för ringa narkotikabrott då han påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Sedvanliga utredningsåtgärder vidtagna.

Rattfylleri, Vålberg
03.37. En man i 35-årsåldern stoppas när han framför sitt fordon i Gökhöjden. Även denna man påvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för kroppsbesiktning. Anmälan drograttfylleri.

Rattfylleri, Karlstad
04.53. Efter tips från allmänhet stoppas en bilist på E18, i höjd med Sandbäcken. En kvinna i 30-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrumentet och togs även hon med för kroppsbesiktning. Anmälan rattfylleri under påverkan av alkohol.

Rattfylleri, Torsby
01.14. En pojke i övre tonåren stoppas när han framför en moped i centrum. Pojken saknar behörighet att framföra aktuellt fordon och blåser positivt i sållningsinstrumentet. Anmälan olovlig körning och rattfylleri.

Smällar, Arvika
23.35. Flera personer noterar en högre smäll i området Styckåsen, varvid polisen åker till platsen för kontroll. En man i 50-årsåldern anträffas och blir misstänkt för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor då han olovligen hanterat smällare på offentlig plats.

Rattfylleri, Arvika
00.33. Man i 20-årsåldern stoppas när han framför sitt fordon i centrum. Mannen visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för kroppsbesiktning. Anmälan drograttfylleri.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.