Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23 oktober 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:19, Göteborg, stöld genom inbrott
En kvinna har haft inbrott under kvällen medan hon var borta från sin bostad. I nuläget verkar det vara kläder som har stulits. Ingen har gripits för brottet, som utreds som stöld genom inbrott.

00:38, Uddevalla, grov olovlig körning m.m.
En polispatrull gjorde ett rutinstopp på en personbil i Raknebo. Föraren, en man i 30-årsåldern, kom att misstänkas för rattfylleri, grov olovlig körning, samt två fall av ringa narkotikabrott. Även en passagerare, en kvinna i 25-årsåldern, misstänks för narkotikabrott. Efter de initiala utredningsåtgärderna på plats var klara från polisens håll släpptes personerna på fri fot, men är fortsatt misstänkta.

00:50, Borås, stöld m.m.
En anställd på en verksamhet i Knalleland uppmärksammade tre personer som befann sig olovligen på ett inhägnat område. Polis larmades till platsen och kontrollerade personerna, samtliga män mellan 20 och 25 år gamla. I samband med kontrollen uppstod flera misstankar om brott: försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, två fall av stöld samt olaga intrång. De tre männen greps, och är nu anhållna av åklagare.

00:56, Göteborg, inbrott
Vittnen ringde in gällande ett pågående inbrott i en lokal i Kungsladugård. Två gärningspersoner ska enligt uppgift ha krossat ett fönster med en stol och tagit sig in. När polis anlände till platsen hade gärningspersonerna lämnat, och ingen har i nuläget gripits. Vissa spår har säkrats från platsen, och andra initiala utredningsåtgärder har vidtagits på platsen. Det är i nuläget oklart om något, och i så fall vad, som stulits.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.