Hoppa till innehåll
Hem » 20 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:17 Bollebygd, ringa bedrägeri
En man försöker smita från en taxinota och springer iväg. En allmänhet springer ikapp mannen och tar honom tillbaka till taxibilen. Polis kommer till platsen. En anmälan om ringa bedrägeri är upprättad.

01:39 Borås, misshandel
Vi får larm via SOS om två skadade män vid Hötorget. Polis och ambulans kommer till platsen. Männen förs till sjukhus i ambulans, oklart skadeläge. Enligt uppgift har de blivit misshandlade av tre gärningspersoner. Polis söker i området, men utan att hitta någon misstänkt. Anmälningar om grov misshandel är upprättade.

23:31 Göteborg, misshandel
En man larmar polis och uppger att han har blivit misshandlad av tre gärningspersoner i Mölndal. En patrull möter upp mannen och kör honom till sjukhus får vård. En anmälan om misshandel är upprättad. Okända gärningspersoner.

23:10 Borås, misshandel
En berusad kvinna försöker ta sig in på en fest i centrala Borås. Enligt uppgift har hon sparkat och slagit folk på plats. Polis blir larmade till platsen. Kvinnan blir omhändertagen för berusning och samtidigt misstänkt för misshandel, olaga hot, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman samt försök till våld mot tjänsteman.

23:01 Mariestad, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Marieforsleden. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Uddevalla, misshandel i relation
En man misshandlar sin sambo. Sambon lyckas ta sig från hemmet och larmar från en granne. Polis kommer till den aktuella adressen. Mannen grips misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.