Hoppa till innehåll
Hem » 12 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

12 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:08 Göteborg, Göteborg
En taxichaufför i 60-årsåldern parkerar vid polishuset på Ernst Fontells plats och tar kontakt med polisens skyddsvakter. Mannen uppger att han blivit slagen av en kund som sitter i taxibilen. Kunden, en man i 50-årsåldern, omhändertas av polis enlig LOB, och ska senare höras som misstänkt för våld mot tjänsteman skrivs.

00:36 Borås, stöld av fortskaffningsmedel
En väktare kontaktar polisen om en stöld från ett bilföretag i Bergsäter. Bilen uppges ha blivit tillgripen inne i lokalerna för bilskador. Därefter har gärningspersonen forcerat en grind med hjälp av den stulna bilen och kört från platsen. Väktaren följde efter, men tappade visuell kontakt. Polis har sökt i området och arbetat med informationsinhämtning. Någon misstänkt person har inte påträffats. Händelsen utreds som grov stöld genom inbrott.

03:05 Göteborg, lagen om omhändertagande av berusade personer
En kvinna i 25-årsåldern ringer polisen och uppger att en okänd man följt efter henne. Hon har tagit sin tillflykt till en nattöppen bensinstation vid Karl Johansgatan. Mannen ska ha uppgett att han tänker stå utanför tills hon kommer ut. En patrull åker till platsen och omhändertar mannen, i 40-årsåldern, enligt LOB.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.