Hoppa till innehåll
Hem » 05 oktober 07.48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

05 oktober 07.48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Tre personer, förutom nämnda nedan, har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:57, Sanden, Boden

Polisen stoppar en personbil som kör mot rött ljus. Man misstänker att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Polisen omhändertar mannens körkort. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

00:55, centrum, Piteå

Vid en krogtillsyn kontrollerar polisen en man i 20-årsåldern. Man misstänker att han är påverkad av narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott upprättas.

01:16, Innerstaden, Luleå

Polisen särar på två unga män som bråkar. Båda männen är berusade och den ene ska ha slagit den andre. Den ene mannen misstänks för misshandel. Den andre för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Anmälan upprättas. Båda männen omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

01:18, Bredviken, Kalix

Polisen kontrollerar en personbil. Det visar sig att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att framföra fordonet. Han misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas.

01:25, Påläng, Kalix

Polisen kontrollerar en a-traktor. Man misstänker att föraren, en tonårspojke, är påverkad. Han får följa med polisen för ytterligare provtagning. En anmälan gällande rattfylleri samt drograttfylleri upprättas.

02:23, Innerstaden, Luleå

En man och en kvinna bråkar. Polisen åker till platsen. Mannen misstänks för misshandel, anmälan upprättas. Han omhändertas också enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.