Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 21.00, Mord/dråp, försök, Halmstad

10 juli 21.00, Mord/dråp, försök, Halmstad

Mannen är skjuten i ett ben. Skadorna beskrivs som allvarliga men ej livshotande. Brottsplatsen är okänd, mannen vill inte samarbeta med polisen. En husrannsakan genomförs i målsägandes bostad, där en kvinna i 20-årsåldern påträffas. I lägenheten hittas även misstänkt stöldgods och narkotika. Kvinnan grips, misstänkt för grovt narkotikabrott samt häleri. Även den skjutne mannen grips, misstänkt för samma brott. Mannen och kvinnan har senare anhållits av åklagare.

Skjutningen utreds som försök till mord. För närvarande finns ingen misstänkt i ärendet. Polisen arbetar vidare med informationsinhämtning, bland annat genom dörrknackning, och andra utredningsåtgärder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.