Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 04.06, Trafikolycka, Stockholm

10 juli 04.06, Trafikolycka, Stockholm

Akutläkarbil och lastbil i krock.

I samband med okörning krockar en akutläkarbil och en lastbil på E4 i norrgående riktning i höjd med Gröndal. Inga personskador uppstår, men akutläkarbilen får plåtskador. Endast ett körfält är påverkat av olyckan och både en skyddsbil och polis är på plats för att bland annat dirigera trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.