Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 22.07, Mord/dråp, försök, Nynäshamn

09 juli 22.07, Mord/dråp, försök, Nynäshamn

Ordningsvakt angrips med kniv.

En man som inte är välkommen in på en bar drar kniv och angriper barens ordningsvakt. Privatperson går emellan och ordningsvakten skadas inte. Gärningsmannen försvinner sedan från platsen. Polisen söker sedan efter gärningsmannen, men han har ännu inte anträffats.
Händelsen rubriceras som försök till mord och grovt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.