Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 14.30, Arbetsplatsolycka, Storuman

09 juli 14.30, Arbetsplatsolycka, Storuman

Arbetsplatsolycka i kommunen, en till sjukhus.

Under eftermiddagen kontaktas polisen om en arbetsplatsolycka på en bensinstation i Storumans kommun. Enligt initiala uppgifter ska en person ha ramlat ner för en trappa i samband med arbete. Personen är förd till sjukvård, skadeläget är okänt. 

Polisen hanterar ärendet som en arbetsplatsolycka. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.