Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 juli 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04.50 Lidköping, stöld genom inbrott
Vid Storgatan går inbrottslarmet igång hos Handlaren och två väktare åker till platsen. Någon har brutit upp dörren till butiken och tagit sig in. Bland annat står dörren öppen in till posten och snuskylen står öppen. Oklart vad som saknas. Butiken söks igenom av polispatrull men butiken är tom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.