Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

09 juli 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

05.57 Laholm, trafikolycka
På E6 vid Mellbystrand i norrgående riktning inträffar en olycka. En man ringer och uppger att han blivit prejad av en lastbil. Föraren av lastbilen fortsatte att köra utan att stanna. Bilisten klarade sig utan skador, men var skärrad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.