Hoppa till innehåll
Hem » 08 juli 14.37, Åldringsbrott, Trelleborg

08 juli 14.37, Åldringsbrott, Trelleborg

Bruksgatan, 3 personer gripna för åldringsbrott.

Polis kallades till Bruksgatan i Trelleborg efter att en ledig polisman ingripit mot några personer som kunde misstänkas för åldringsbrott mot en kvinna i 85-års åldern. Polismannen fick hjälp av allmänheten innan poliser som var i tjänst kom till platsen. Två män och en kvinna greps och samtliga är i nuläget misstänkta för grovt bedrägeri. Det misstänkta brottet har skett på en intilliggande gata och föremål som personerna kommit över har anträffats i närheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne