Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 22.22 Torslanda Torg, Göteborg Misshandel och olaga hot alternativt grovt olaga hot.

Larm inkommer till polisen om att en man slår en annan man. Det visar sig att flera personer är målsägande då gärningspersonen har slagit och hotat flera personer. Gärningspersonen har lämnat i en bil. Patruller bedriver allmän spaning efter bilen utan resultat. Anmälan skrivs på misshandel och olaga hot. Gärningspersonen skall även ha hotat med en kniv. Sammanlagt är det fyra målsägande som blivit hotade av gärningspersonen och det finns vittnen till händelsen.

Kl 22.28 Gamla riksvägen i Mölndal, Drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

En polispatrull kontrollerar ett fordon. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av droger och han medtas för ytterligare provtagning. Föraren är en man  i 20-årsåldern. I bilen finns flera personer varav två är minderåriga och där tas kontakt med vårdnadshavare.

Kl 00.37 Hisingsgatan i Göteborg, Drograttfylleri och ringa narkotikabrott. 

En polispatrull kontrollerar ett fordon och de känner en doft av narkotika i bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han visar sig vara positiv på cannabis. Anmälan skrivs på drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Kl 03.33 Tngvallaplan i Trollhättan, Försök till rån.

En man i 25-årsåldern har blivit misshandlad av två personer. De hade kommit fram till honom och hotat honom och ville råna honom. Gärningspersonerna fick inte med sig något i samband med rånet. I samband med det så blev han skuren i ansiktet av något vasst föremål. Ambulans kommer till platsen och han bedöms inte vara i behov av sjukvård. Hundpatrull söker av området utan resultat. Anmälan skrivs på rån/försök till rån.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.