Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 06.57, Stöld/inbrott, Malmö

09 juni 06.57, Stöld/inbrott, Malmö

Pågående inbrott i godisbutik, Möllevången.

Larm inkommer om ett pågående inbrott i en godisbutik på Nobelvägen. Vittnen ser hur en man håller på att krossa rutan med en sten. Polis skickas till området. Uppringaren lämnar ett signalement på den misstänkte och denne kan gripas i närområdet. Det är ännu oklart om den gripne har fått med sig något från butiken. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne