Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 07.48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

19 maj 07.48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har två berusade personer omhändertagits på Universitetsområdet i Umeå. En av dem misstänks för förgripelse mot tjänsteman och hot mot tjänsteman. Under natten har polisen kontrollerat en person i Skellefteå som blir misstänkt för narkotikainnehav. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:05 Olovlig körning, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Sandbacka i Umeå. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan om olovlig körning upprättas.

00:18 Trafikkontroll, Skellefteå
Polisen har haft en trafikkontroll på Kanalgatan i centrum, två ordningsbot utfärdades. En gällde hög och störande musik och en gällde avsaknad av bilbälte under färd.

00:40 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Haga i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilens lysen inte varit på.

00:42 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på Tvistevägen i Umeå. 15 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

01:28 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen utfärdar ordningsbot till föraren av ett fordon då denne spelat hög och störande musik. Fordonet stoppades på Kanalgatan. 

05:56 Rattfylleri, Umeå
I samband med en trafikkontroll på E4 Stöcksjö stoppar och kontrollerar polisen en förare som blåse positivt i sållningsinstrumentet. Han tas med för provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas.

Övrigt: Tre viltolyckor utan personskada har rapporterats till polisen. De inträffade på länsväg 363/Lairoträskvägen i Sorsele samt på länsväg 531 Villanäs och på E12 i Vännäsby, Vännäs kommun. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.