Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 07.50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

01 maj 07.50, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand, våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman
23.04: En yngling under 18-år misstänks för brott mot polispatrull i samband med avlägsnande enligt polislagens 13§, störande av den allmänna ordningen. Ynglingen hemskjutsad till vårdnadshavare. Socialtjänsten informerad genom en SOL14§- blankett.

Mora, missbruk av urkund
00.01: Yngling under 18-år uppvisar annan persons identitetshandling för att på så sätt gagna sig tillträde till ett område som ynglingen annars inte har rätta att visas i. Vårdnadshavare kontaktade och anmälan missbruk av urkund skriven.

Mora, narkotikabrott
00.23: Kvinna i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk efter att ha påvisat tecken på att vara påverkad. I samband med visitation anträffas också misstänkt narkotika. Provtagning och analys på provtagning samt beslaget får utvisa om misstanke kvarstår.

Mora, ofredande
02.45: En kvinna i 20-årsåldern kontaktar en polispatrull och vill anmäla ett brott. Utredningsåtgärder vidtas och en man i liknande ålder bli misstänkt i en anmälan ofredande.

Falun, narkotikabrott
03.25: Ett bråk har uppstått på en snabbmatsrestaurang i Falun. Polispatrull beordras till platsen men ingen gör sig till känna om att ha blivit utsatt för brott. Polispatrull träffar i sökandet på en man i 20-årsåldern som påvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.