Hoppa till innehåll
Hem » 28 april 07.35, Sammanfattning natt, Örebro län

28 april 07.35, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro, misshandel
22.53: Två män, en i 30-årsåldern respektive 55-årsåldern har enligt egen utsaga blivit misshandlade i anslutning till ett snabbmatsställe i central Örebro. En av männen tvingades söka sjukvård, skadeläge okänt.

Kopparberg, narkotikabrott
23.22: Man i 50-årsåldern kontrollerad och medtagen misstänkt för narkotikabrott. Provtagning är genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår eller avskrivs.

Örebro, misshandel
01.07: Ordningsvakt kontaktar polis från en krog i centrala Örebro, anledningen är att en misshandel inträffat. Kvar på plats är både misstänkt som är en man i 25-årsåldern samt målsäganden som också han är en man. Polispatrull genomför utredningsåtgärder och anmälan misshandel skrivs.
Den misstänkte mannen avlägsnas sedan från platsen.

Örebro, hot samt våldsamt motstånd
01.47: En man i 18-årsåldern misstänks för hot samt våldsamt motstånd på en krog i centrala Örebro. Utredningsåtgärder vidtagna och vittnen finns till händelsen.

Örebro, försök till stöld genom inbrott
01.53: Väktare kontaktar polis då denne iakttar en man i anslutning till en byggarbetsplats på Öster i Örebro. Polis beordras till platsen och kontrollerar en man i 40-årsåldern. Mannen misstänks för försök till stöld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.