Hoppa till innehåll
Hem » 24 februari 07.40, Sammanfattning natt, Örebro län

24 februari 07.40, Sammanfattning natt, Örebro län

23.14 Örebro. Narkotikabrott. Kvinna i tjugofemårsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Kontrollerad på krog i centrala Örebro.

00.05 Örebro. Narkotikabrott. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav. Kontrollerad på krog i centrala Örebro.

00.47 Örebro. Våldsamt motstånd. Man i tjugoårsåldern misstänkt för att ha hotat en ordningsvakt på krog i centrala Örebro. Misstänkt även för våldsamt motstånd. Avlägsnad från platsen i enlighet med 13§ polislagen i avsikt att hindra vidare fara för allmän ordning.

01.07 Örebro. Misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänkt för misshandel efter att ha  bråkat med man i tjugofemårsåldern på krog i centrala Örebro. Den misstänkt tjugoåringen därefter avlägsnad från platsen enligt §13 polislagen.

03.58 Örebro. Brand. Man i trettiofemårsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet genom brand. Mannen ska ha somnat ifrån mat som stod på spisen. Rökutveckling men inga personskador. Händelsen inträffade på Norrby.

04.30 Örebro. Olaga intrång. Fyra personer i trettiofem- till fyrtiofemårsåldern avvisade efter att ha påträffats i lokal dit de inte är behöriga. Samtliga misstänks för brott, olaga intrång.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.