Hoppa till innehåll
Hem » 28 mars 17.09, Trafikolycka, smitning från, Borlänge

28 mars 17.09, Trafikolycka, smitning från, Borlänge

Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen

Enligt initiala uppgifter smet en av bilarna från platsen efter kollisionen. Den andra bilen ska ha krafitga skador och är kvar på platsen men flyttad för att inte vara hinder för trafik. Ingen person ska vara allvarligt skadad.

Polis är på väg till platsen

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.