Hoppa till innehåll
Hem » 17 februari 07.20, Sammanfattning natt, Värmlands län

17 februari 07.20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Karlstad
22.41. En patrull beordras ut till en adress utanför Karlstad med anledning av att två personer i 45-årsåldern misshandlat en tredje person. Patrullen har skrivit en anmälan om olaga hot och misshandel.

Narkotikabrott, Karlstad
23.32. En man i 50-årsåldern omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person, i Tingvallastaden. I samband med att det fattas beslut om kroppsbesiktning på mannen anträffas en mindre mängd narkotika. Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

Narkotikabrott, Karlstad
02.08. Två män i 20-årsåldern blir misstänkta för narkotikabrott, eget bruk samt innehav, i samband med en kontroll av dem på Herrhagen. Båda medtogs för kroppsbesiktning. Resultaten av analyserna får vidare utvisa om de är fortsatt skyldiga till brott.

Drograttfylleri, Kristinehamn
01.07. En manlig bilist i 30-årsåldern stoppades och kontrollerades på Kungsgatan. Föraren visade tydliga tecken på narkotikapåverkan varvid det togs beslut om kroppsbesiktning och mannen fick följa med patrullen för vidare provtagning. En anmälan om drograttfylleri är upprättad.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon grövre brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Polisens regionledningscentral har även hanterat åtta ärenden kopplat till psykisk ohälsa under natten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.