Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 07.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

12 februari 07.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn, försök till stöld
22.27: Polispatrull griper en man i 50-årsåldern misstänkt för försök till stöld. Mannen anträffas inne på ett företag få han gömmer sig i ett utrymme. Åklagare beslutade att anhålla mannen under natten. Mannen misstänks även för narkotikabrott, innehav samt eget bruk men är anhållen misstänkt för till försök till stöld.

Natten har haft ett normalt inflöde av ärende för en natt mot måndag i februari. Polispatruller har ägnat sig åt rutinuppdrag så som person samt fordonskontroller. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även inkommit och hanterats fem viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.