Hoppa till innehåll

10 februari 14.25, Stöld, försök, Örebro

Butikspersonal från en centralt belägen livsmedelsbutik kontaktar polis då de gripit en person misstänkt för stöld och överträdelse av tillträdesförbud. Polispatrull beordras till platsen för att pröva gripande och vidta utredningsåtgärder.

Misstänkt är en man i 20-årsåldern, mannen har stulit varor och brottsrubricering i anmälan är stöld alternativt ringa stöld, då mannen även har tillträdesförbud till aktuell livsmedelsbutik och då mannen befunnit sig i butiken överträder han förbudet och blir misstänkt för överträdelse av tillträdesförbud.
Efter vidtagna utredningsåtgärder så som delgivning av brott samt inställning gentemot ersättningsanspråk och eventuell framtida försvarare och slutdelgivning försätts mannen på fri fot.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Örebro län.