Hoppa till innehåll
Hem » 08 februari 07.14, Sammanfattning natt, Dalarnas län

08 februari 07.14, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Trafikbrott, Avesta
00.06. En bilist stoppades på länsväg 721/Djuphällsvägen i Horndal med anledning av att föraren, en man i 35-årsåldern, enligt vittnesuppgifter vinglat kraftigt över vägbanan en längre tid och därefter kört i diket. Mannen blåste negativt i polisens sållningsinstrument men blev misstänkt för vårdslöshet i trafik med anledning av hans körsätt.

Narkotikabrott, Borlänge
02.45. Ett beslut fattades om kroppsbesiktning på en kvinna i 25-årsåldern som kontrollerades i centrum med anledning av hennes uppträdande. Efter ytterligare provtagning och analys är hon nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.