Hoppa till innehåll
Hem » 08 februari 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

08 februari 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.52 Kungsbacka, grov mordbrand
Polis larmas av hemtjänstpersonal till en adress vid Halla med anledning av att en manlig brukare kastat någon form av brännbar vätska i bostaden. I bostaden bor ett par i 80-årsåldern. Det börjar brinna explosionsartat och de två kvinnorna från hemtjänsten lyckas ta sig ur huset på egen hand men med brännskador på underkroppen. När polis och räddningstjänst kommer till platsen är huset helt övertänt och paret som bor i huset befaras vara kvar i huset. Anhöriga är underrättade om de faktiska omständigheterna. Räddningstjänsten är i skrivande stund kvar på platsen och försöker släcka. Kvinnorna från hemtjänsten körs till sjukhus för vård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.