Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 14.48, Trafikolycka, Falköping

07 februari 14.48, Trafikolycka, Falköping

Enligt SOS så har en lastbil och en skolbuss kolliderat på länsväg 2652. Olyckan ska ha inträffat i relativt låg hastighet. Vägen ska vara blockerad. I bussen befann sig enligt SOS, föraren, 8 barn samt två vuxna. Ännu oklart om det finns några personskador. Föraren uppges vara chockad. Det uppges även var väldigt halt på olycksplatsen. I övrigt är det inte känt vad som vållat olyckan. Polis och räddningstjänst larmas till platsen. 

Kl 15.38: Polis på plats. Inga kända personskador. Det befann sig 7 skolbarn på bussen. De har samtliga fått lämna/blivit upphämtade av vårdnadshavare. Inga skador på någon i övrigt. Inga brottsmisstankar i nuläget. Viss trafikdirigering återstår men i övrigt är olyckan uppklarad. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.