Hem » Uppdaterad 2021-06-08 15:14:24 08 juni 14:56, Våld/hot mot tjänsteman, Borås

Uppdaterad 2021-06-08 15:14:24 08 juni 14:56, Våld/hot mot tjänsteman, Borås

Ett överfallslarm löser ut på en buss som ska befinna sig vid Knalleland/Skaraborgsvägen. Enligt uppgifter från platsen så ska två ungdomar varit i bråk med föraren av bussen och bussen ska ha stannat av den anledning. Det ska handla om linje 1 mot Hässleholmen. Det finns även ännu obekräftade uppgifter om att föraren av bussen ska vara skadad. Ambulans tillkallas. 

Kl 15.04: Polis på plats. Kontakt med föraren av bussen. En misstänkt person utpekad och säkrad av polispatrull. Den utpekade grips misstänkt för misshandel alt. våld mot tjänsteman. Den gripne är en man på ca 23 år. Inga uppgifter kring skadeläget på föraren av bussen.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *