Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07 februari 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Försvunnen person i Gränna

21:30 Polisen inledde en så kallad LSO enligt lagen om skydd mot olyckor. Det handlar om en försvunnen kvinna som saknas. Bilen hon färdades i hittades vid 20-tiden vid Tegnertornet öster om Gränna. Flera hundpatrull var ute i terrängen och sökte utan framgång. Naturen är svårtillgänglig till stor del och finns på plats genom räddningstjänstens försorg. Arbetet fortsätter med informationsinhämtning och utifrån det organiseras sökarbetet efter ledstänger. Det är alltså platser som är naturlig för personen att besöka. Arbetet går nu vidare med drönare i luften.

Polisen misstänker i nuläget inget brott och vill enbart konstatera att kvinnan mår bra.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.