Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 18.52, Rån, Västerås

06 februari 18.52, Rån, Västerås

Polis beordras till Saltängsvägen med anledning av att en man i 40-årsåldern blivit misshandlat med ett vasst föremål av flera gärningspersoner. Gärningspersonerna ska även ha stulit ägodelar som tillhör mannen. De lämnar sedan platsen innan patruller anländer. 

Mannen förs med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. 

Ingen person är frihetsberövad. Polisen har inlett en förundersökning gällande rån. 

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med rånet. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västmanlands län.