Hoppa till innehåll
Hem » 06 februari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

06 februari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:03 Stöld genom inbrott, Mölndal
Ett inbrott på en restaurang observerades och polis tillkallades till Jungfrustigen i Mölndal. Polis på plats kunde konstatera att alkohol stulits från Restaurangen. Uppgifter till polisen om en gärningsman som nyligen lämnat platsen, ledde till ett sök. Efter en tids sökande och kontroll av flera personer i området kunde polis identifiera en ung pojk som kunde kopplas till inbrottet. Entrédörren till restaurangen hade krossats vid inbrottet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.  

05:18 Allmänfarlig ödeläggelse, Frändefors
Polis kallades till en fastighet utanför Frändefors då en anmälare sett en bil lämna platsen och det i samband med detta ska ha kastats något på platsen som detonerat. det ska ha skett någon typ av explosion enligt uppgifter till polisen. Ingen person ska ha skadats i samband med explosionen, dock vissa materiella skador så som glassplitter. Polis på plats har kunnat bekräfta att något detonerat på platsen. Ingen person är rapporterad skadad i nuläget

Polis har inlett en insats i sökandet efter fordonet och den/de personer som lämnat platsen. 
Ingen gripen i nuläget. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.