Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:35 trafikolycka, Härryda
Två lastbilar kolliderade på Industrivägen i Härryda, den ena föraren en man var skadad i rygg och nacke och fick föras till sjukhus för vård, den andre mannen klarade sig oskadd. Polis tog upp en anmälan om vårdslöshet i trafik.  

23:47 Brand, Göteborg
En brand som startats i ett flerfamiljshus vid Lillängängsgatan i Göteborg påkallade både polis och räddningstjänst som åkte till platsen. Polispatrull kunde konstatera rök och lågor från en lägenhet i fastigheten. Räddningstjänst kunde släcka branden i lägenheten. 
En förvirrad man i 40-årsåldern som själv ringt SOS alarm om branden kunde gripas i närheten av fastigheten som misstänkt för mordbrand. Lägenheten är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. 

02:08 Inbrott, Härryda
Väktare och Polis larmades till en matvarubutik på Bäckvägen 1 i Härryda där inbrottslarmet utlösts. På plats kunde ett inbrott konstateras då en entrédörr var forcerad. I nuläget är det oklart vad för gods som tillgripits. en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Ingen är gripen i nuläget. 

02:50 Inbrott, Falköping
Polis kallades till Bergliden 9 i Falköping med anledning av ett inbrott i en livsmedelsbutik. i Övervakningskameror kunde väktare se en maskerad man som brutit sig in i butiken och var i full färd att stjäla tobaksprodukter. När Polis anlände platsen hade mannen flytt, hundpatrull kallades till platsen. Skospår fanns i olika riktningar, spåret svalnade och något gripande av gärningspersonen kunde inte genomföras. 
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.