Hoppa till innehåll

Uppdaterad 2024-02-05 20:08:55 05 februari 20.05, Rattfylleri, Borlänge

Under eftermiddagen blir polisen kontaktade av en anmälare vars bil blivit påkörd på en parkering. Föraren av det fordon som körde på målsägandens bil uppträdde påverkat, efter kollisionen körde bilisten från platsen.

Målsäganden memorerade registreringsnumret på bilen varpå polispatrull beordrades och lyckades lokalisera fordonet samt dess förare. Föraren som kolliderade på parkeringen var en kvinna i 65-årsåldern, kvinnan uppträdde påverkat när patrullen anträffade henne. Kvinnan framförde dock inte fordonet när patrullen träffade på henne varför beslut om kroppsbesiktning inhämtades för att utesluta eftersupning. Polispatrull genomför diverse utredningsåtgärder samt tillser att flera provtagningar genomför.

Med tvångsmedel inleds förundersökning med rubricering rattfylleri, kvinnans körkort omhändertas även av patrullen. Analys av provtagningarna kommer genomföras och då framkommer om kvinnan gjort sig skyldig till brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.