Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 16.25, Övrigt, Göteborg

05 februari 16.25, Övrigt, Göteborg

Bevittnade du trafikolyckan på Karl Johansgatan i Majorna den 13 januari cirka kl. 00.50 när en bil kolliderade med en spårvagn? Har du bilder eller film från händelsen? Då vill vi gärna att du kontaktar oss.

Krocken, då en personbil körde in i spårvagnen på linje 3 i riktning mot Högsbo, sätts i samband med den detonation som inträffade på Såggatan några minuter innan trafikolyckan. Efter krocken sågs en person lämna olycksplatsen på en elsparkcykel.

Vi söker dig som färdades på aktuell spårvagn eller dig som var i området och såg olyckan. Hör av dig och låt polisen värdera vad du sett. Kanske har du uppgifter som kan bidra till att lösa brottet.

Via formuläret ”Tipsa polisen” kan du lämna uppgifter, ladda upp bilder eller filmer. Vill du prata med polisen kan du använda formuläret för att be om att bli uppringd eller själv ringa 114 14 och säga ”tips” för att komma vidare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.